någon gång måste du bli själv


good times


här står våra skor nuförtiden.


Dagens:

Outfit: Samma som varenda jävla dag eftersom allt jag äger på denna jord ryms i en ryggsäck och alla kläder jag äger är trasiga/skitiga. Jag kan inte köpa några nya eftersom jag inte har några pengar.

Väder: konstig orkan

Googling: drum n bassclub Melbourne, omelett

Sms: Ok ok ja kommer till bibblan ok ok bra research kul o jete ekligt veder var sitter du i biblan. okok komer snart men bara om vi kan eta nat jag e superhungri som en varg

Hemsida: omelett.nu

Mattips för fattiga: omelett

Längt: flytta på söndag

Det där med att hinna andas.

Hejhej från Victoria State Library i Melbourne!
Idag sov jag alldeles för länge och vaknade med ett snurrande huvud. Vi har orkan här idag, det blåser och blåser samtidigt som det är så varmt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Därför är det bra att jag hittat ett nytt favorithak, biblioteket (med gratis wifi och allt, hoho). Det är ungefär det största bibliotek jag sett och jag går vilse hela tiden och det finns över en miljon böcker. Bra ställe.

Det är alldeles fantastiskt mycket som snurrar i mina dagar för tillfället. Den 17:e september flyttade jag ifrån mitt fina Oslo-liv och kastade mig ut i någonting nytt. Två månader senare har jag tagit mig över i princip hela jorden. Först provat på livet i en liten kanadensisk by, för att sedan byta ut det mot en total motsats. Livet i en högljudd storstad i ett land som är väldigt annorlunda det jag är van vid.


Det händer mycket nu. Det är alldeles självvalt och det är alldeles fantastiskt, men det är mycket mycket. Ett nytt land, en ny stad, ett nytt språk, en ny kultur att anpassa sig till. Ett nytt ställe att göra till något eget. Utmaningen att skapa en tillvaro med ett nytt hem och nytt jobb är stor, men tillsammans med min lilla familj klarar jag det fint. Att blåsa liv i ett förhållande som legat på is i 8 månader. Att försöka komma på hur jag vill spendera mitt år här. Att stå ut med att leva i en ryggsäck och bara ha trasiga/skitiga kläder. Att hantera tillbakalängtan till en period då mitt liv var enklare på många sätt. Att ändå känna att allt det här är så himla rätt, och jag skulle inte vilja vara någon annanstans på jorden.
tack, tack, tack för att just jag får vara här.

Första livstecknet från andra sidan jorden

Hejhej
Återigen är jag världens sämsta bloggare, men jag har haft på tok för mycket för mig den senaste tiden.
Exempelvis flyttat ur ett hus, haft hej då-kalas, flygit en himlans massa, hängt lite grann i Sydney och hängt desto mer i Melbourne. Pussats olagligt mycket och fixat med massa tråkiga vuxengrejer. Typ.

Melbourne är vår nya hemstad. I början var jag lite skeptisk, men nu börjar jag falla för den här platsen. Än så länge bor vi på ett jättefint hostel mitt i stan, men på söndag flyttar vi till ett jättekonstigt och jättefint hus, Mikaela, John och jag. John och jag flyttar faktiskt ihop, i världens finaste rum med öppen spis och Bobby Long-balkong. Mikaela har jobb, John har jobb och jag söker jobb som tusan.

Allt är hur fint som helst och när vi flyttar in i vårat hus ska jag bli bättre på att uppdatera!
Nu ska jag ut i solen lite, det är fasligt fantastiskt att kunna vara barfota 15e november,
puss!

RSS 2.0