IKEA! <3

Ibland när jag känner mig lite knyttig ute i stora världen gör jag en vallfärd till Ikea i Richmond. Jag brukar skrutta runt där ett tag, bara mysa runt i känslan att jag faktiskt förstår vad alla möblernas namn betyder, och bläddra i böckerna som är så himla skojigt felöversatta hela tiden. Köpa tusentals värmeljus och lira runt i matavdelningen, som faktiskt inte brukar ha så himla mycket bra grejer. FÖRUTOM NÄR JAG VAR DÄR SENAST FÖR DÅ HITTADE JAG BÅDE CHOKLADBOLLAR OCH DAMMSUGARE!!!! Har nog aldrig varit så lycklig i hela mitt liv & jösses vilken fin liten kvällsfika jag och Mikaela hade den kvällen.
Tack Ingvar Kamprad, tycker du är ett sånt himla hygglo som ser till att emigrerade tokar som jag kan få bli förlåtna sina landsbedrägerier och ändå få en dammsugare till kaffet. Tack&bock!

lilla nyheten

Som inte är så himla nyhetig längre, men iallafall så kördes en liten nål genom min arma snok för ett par veckor sen. Det var minsann lite läskigt men allt gick fort och lätt och nu är den nästan helt läkt. Alltså så HIMLA nöjd!

pretty boy come back.

för det mesta går det jättebra men dagar som den här skulle jag göra allt och lite till för en minut i åtminstone samma världsdel.

Savers <3

I måndags var jag ledig och åkte ut till förorten för att upptäcka ett annat Savers jag hade hört talas om. För er som inte vet så är Savers ett paradis. Det är en second hand-butik som är ungefär som Kupan i Falköping gånger hundra tusen. Det finns ett tio minuter från vårt hus och jag är där nästan varje dag. 
Iallafall, så hittade jag ute i ghettot det konstigaste och mest fantastiska plagget jag ägt. Någonsin. Jag är helt förälskad och på lördag ska vi ut i natten tillsammans. 

Här är miraklet:


känner mig ungefär som fladdermustransa. Som ska medverka i melodifestivalen.

HEJHURRA!

Hejhej från State Library of Victoria, världens finaste bibliotek! Vi har inget internet hemma för tillfället så jag känner mig lite avskuren från omvärlden, vilket iochförsig är ganska fint. Jag är världens gladaste idag! Här är anledningarna:

* Vi hade världens finaste semester uppe i Queensland! Själva Cairns var ganska tråkigt, men i hyrde en bil och körde runt i ett par dagar. Vi hamnade i en himla fin regnskog, Daintree heter den, och där var vi med om en himla massa fina äventyr. Bland annat så åkte vi med en galen queenslandare ut på hans båt och kikade på en enorm krokodil, bland annat letade vi som galningar efter en helig aboriginalkälla mitt i regnskogen (HITTADE DEN OCKSÅ SÅKLART!) bland annat sov vi i ett safaritält vid finaste Cape Tribulation och bland annat så dödade vi en megastor kackerlacka & hängde i finaste lilla hippiestaden Port Douglas. Alltså jag älskar Queensland. Bilder kommer en annan dag för det här nätverket är på tok för segt för sånt.

* Vi kanske får tillbaka massa skattepengar REDAN I JULI! Vilket skulle innebära att vi kan fixa en hemlig grej. Vilket vore helt fantastiskt.

* Vi har en plan. Eller ja, plan och plan, vi har ju aldrig någon egentlig plan med något. Men i slutet av juni slutar jag mitt jobb (för jag får inte jobba för dem längre enligt mitt visum) och då lämnar vi Mellan. Vad som händer då vet vi inte riktigt, men det spånas för fullt och det hela är himla spännande. Kanske Brisbane. Kanske något helt annat.

* Jag har gått och blivit supervisor på mitt jobb! Helt tokigt egentligen, kan inte förstå varför människor ens kommer på tanken att ge mig sånt ansvar. HAH! Ska bli sjukt fett att få bossa lite.
* Imorgon ska vi göra en skojig sak som är lite hemlig. Många hemligheter i det här sluga inlägget.

* Imorgon är det fredag.

* Det var nog ungefär alla anledningar. Det, och den ständiga anledningen att livet är helt fantastiskt.
Hejhej!

Cairns baby!

Idag regnar det i Mellan, jag ska precis dra mig ur min varma säng, ut i regnet och iväg till jobbet, vilket inte känns sådär överfantastskt för tillfället. Men! Vad som ÄR helt överfantastiskt är att imorgon bitti lämnar vi den här numera himla kalla delen av landet och far upp till Cairns i Queensland! Åh ska bli så himla fint. I fyra dagar ska vi hänga i solen, köra längs med Great Barrier Reef och hänga runt i regnskogar.
Kanske ska vi åka det här tåget också.

Alltså, mitt liv.

RSS 2.0