Pumpkin patch & Joffrey lakes!

Hej kompisar!
Nu har det blivit natt igen här i Whistler, typ den enda tiden jag har tid att blogga och sånt.
Så nu kommer lite bilder och ett förhoppningsvis lite roligare inlägg än det förra!
Jag tänker lite att jag kan inte skriva om allt jag gjort sen jag kom hit, för det är alldeles för mycket att få ihop i ett inlägg. Så den här gången får det handla om vad jag hade för mig igår.

Igår förstår ni, igår var det en alldeles strålande söndag! Finaste vädret någonsin och Mikaela var ledig, så vi bestämde oss för att åka sex mil från Whistler, förbi världens mysrysigaste Gilbert Grape-håla Pemberton, till ett ställe som heter North Arm Farm. Det är en bondgård med massa fina djur och världens största odlingar, omringat av höga höga berg. Helt otroligt vackert. Där var det nämligen dags för pumpkin patch! Det innebar att jag, Mikaela och tusen små kottar (typ 0-10 år gamla) kommer dit med sina föräldrar och plockar pumpor från stora åkrar. Himla fint! Dit får man också komma om man vill plocka blåbär och jordgubbar och potatis och sånt. Som en 4H-gård, ungefär. Såhär såg det ut:
Japp, himla fint helt enkelt.

Efter denna himlans fina grej var det dags för nästa söndags-äventyr. I det här landet är alla himla förtjusta i att hajka och hålla på, så det täntke vi att det skulle vi ju också göra. Joffrey Lakes heter tre sjöar som ligger i närheten av Pemberton, och de tänkte vi hälsa på. Första sjön ligger bara 0,5 kilometer från parkeringsplatsen, medans andra sjön ligger ungefär 3 kilometer därifrån. 3 kilometer låter ju inte särskilt långt, men det var bara första sträckan som var rak skogsstig. Sen förstår ni! Sen blev det himla äventyrligt, då systrarna Ingvarsdotter/Johansson blev tvugna att klättra över frostiga, isiga, jättehala stenar i ett stup för att komma vidare. Ganska farligt kom vi fram till efteråt, men vi fixade det galant! Sista biten bestod i princip av klättring. Upp, upp, upp och jag förbannade den jävla naturen ett antal gånger innan vi äntligen äntligen faktiskt kom fram. Det var de längsta 3 kilometrarna i mitt liv, men jösses vad det var värt det! Mitt inne i skogen låg en smaragdgrön sjö, omgiven av djup djup skog och snötäckta, höga berg. Luften där uppe går inte att beskriva. Det var verkligen helt fantastiskt, och nu börjar jag förstå människor som sysslar med sånt här på riktigt. Det är inte riktigt klokt vilket land jag hamnat i.

Det var nog allt ni får för idag,
puss!

Kommentarer
Postat av: Helena Sofia

Så himla fantastiskt det där med pumporna! Du ser ut att ha det finemang förresten.

2011-10-18 @ 10:44:42
URL: http://helenaspotpurri.blogg.se/
Postat av: Trollet

Åh vad mysigt det ser ut!

Jätte fina bilder!

skulle verkligen vilja åka dit!

Hoppas ni har det jätte bra!

Saknar er massor!

Massa pussar från lillan<3

2011-10-19 @ 15:50:48
URL: http://jagärbäst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0