de brister tidigare och tidigare isarna


JONATHAN JAG SER LJUSET JAG SER LJUSET

alltså
ville bara säga att jag inte har vilken kille som helst, jag är tydligen ihop med JONATHAN LEJONHJÄRTA!!11!1!
Det skulle även kunna vara någon slags avkomma från Ted Gärdestad och någon av Lejonhjärta-bröderna det här. Ska forska vidare i fallet och återkomma med rapport.några rader om att vara någons lilla hjärta

Idag fick jag ett mail från min mamma. Hon inledde mailet med att skriva: Hej mitt lilla hjärta!
Och då slog det mig, att det är ganska häftigt, det här med att jag är en mammas lilla hjärta. En mammas lilla hjärtebarn som har åkt så långt bort hon bara kan för att starta något nytt för ett slag. Det kan inte vara lätt att vara mamma alltid, och tänkt vilken tur att jag faktiskt har fått den bästa mamman man kunde få. Idag saknar jag min mamma lite extra.

ger efter för kulturtanten inom mig

Idag har varit en sån himla fin dag. Ledig från jobbet och sol i Mellan, fika på finaste vego/ekostället Friends of the earth och en sväng på favvobutiken med Mikaela. Och där, djupt inne i reahögarna, fann Mikaela skapelsen ni ser nedan på bild. Hon provade den, och min första reaktion var att den var klart för mycket kulturtant. Ni vet, damer i sina bästa åldrar med page och garderoben full av Gudrun Sjödén. Älskar dessa kvinnor och kommer förmodligen och förhoppningsvis bli en om några år, men alltså, inte riktigt än. Iallafall, så ångrade jag mig, insgå storheten med den gröna kappan och blev blixtförälskad i. För enbart 20 små dollarpengar fick den följa med hem. Den är helt sjukt konstig och helt helt fantastisk. Den är dessutom en livsinvestering. Ni förstår, nu är den lite sådär snyggt oversizead, men om några år, när jag och Mikaela är rödvinsdrickande, tjocka kulturtanter med page och träsnidade örhängen från Gambia, då kommer den sitta sådär härligt slimmad över bilringarna och gäddhängen. Fantastiskt!


julklappsdejten

I onsdags serni, då var det ingen vanlig kväll. För igår var jag på dejt! Och inte vilken dejt som helst, utan världens bästa! Mikaela fixade den i julklapp till mig och John, och den innehöll världens bästa grejer: Skumpa, pannkaksmiddag och sen Bean Bag-cinema. För er som inte känner till det fenomenet kan jag tala om att det är UNGEFÄR världens bästa grej. Det är som en vanlig bio, FAST! Man får ligga i stora BEAN BAGS! (Alltså typ som saccosäckar, fast skönare) Alltså kan ni tänka er något mysigare? Det var som en enda stor dagisvila! Ni vet, så där som man alltid fick göra efter att man hade ätit. OCH! Tänk er att gå på en sån bio EFTER världens godaste middag bestående av enbart PANNKAKOR! Alltså jag har nog aldrig haft en mer fulländad kväll. Dessutom hade jag med mig en himla snygg kille.
fixa med beanbagen
fixa med beanbagen
fixa lite till med beanbagen
Färdigfixad & världens nöjdaste kille. Filmen var inge vidare, men det gjorde liksom ingenting när man hängde i en sån här grej! Åh jösses ville aldrig då därifrån. Och vill aldrig gå på vanlig bio igen.

tazzzzzmaniac

Förresten! Jag vet inte om jag sagt att jag och John ska på äventyr om några dagar. Till Tasmanien. Jovisst! I fem dagar ska vi glida runt i en sån här fräsig van och bara inte vara i en storstad och det ska bli så HIMLA skönt. Skogar och vattenfall och sjöar och berg och öppna eldar och wombats och tassie devils och helst inga andra människor är vad jag vill ha tack. Ska bli fint!
SÅNA HÄR FINNS PÅ TASSIE! Alltså lätt att jag ska sno med en hem.

picknickattacken

Det här är ett galet land. Se här vad som händer när man försöker ha picknick i parken. Attackerad som tusan av såna här MONSTER! (Fast de är ganska söta, och himla roliga. Kömpisar liksom!)
marlboro liksom. sjukt hård kille.

HAPPYNEWYEEEEEAAAAARHAPPYHAPPYHAPPYYY

Sen hade vi ju en löjligt fin liten nyårsafton också!
Hängde först en del med pingvinerna på jobbet, sen for jag hem och nyårspiffade extremfort.
Lallade iväg till Carlton Gardens med storasystran och lite midsommarfeeling med blomsterkransar i håret. Vinpicknick en stund, sedan gav vi oss in i myllret i CBD. HELT galet (och väldigt kissnödigt) var det, men när vi väl kommit igenom folkmassan levande och in på en pub vid Southbank, jäklar vad fint det blev!
Fyreverkerierna såg vi helt galet bra vid floden, Jomps råkade smälla av skumpaflaskan i ryggan fem minuter för tidigt och sen fortsatte natten med löjligt mycket dans, lite matpaus och sen ännu mera dans, fast på en bro. Sen åkte vi ut till St Kilda och såg årets första soluppgång från stranden. Lyckliga och galet trötta ramlade vi hemåt i gryningen, bland hurtiga motionärer (seriöst, vem är uppe klockan sju på NYÅRSDAGEN och joggar? Jävla galningar) och trötta spårvagnsförare.
vill alltid ha det såhär fint.

en liten jul mitt i Mellan

Just det ja! Vi har ju haft lite jul & nyår här borta i Mellan också såklart. Allt har varit så himla fint! På julafton jobbade vi mest, men på juldagen hade vi massa fina vänner över här i vårt hus. Alla lagade massa mat och sen hade vi det mest sådär som man har det på julen. Massa mat, massa (svenskt) julgodis, massa vin och glögg och julkappar och sånt fint tills långt in på natten. Vi fick faktiskt en vit jul också, som följd av en gigantisk hagelstorm.
Ungefär såhär såg det ut:

tomten kom till oss också såklart!

klezmerdagar

det är mycket klezmer & new orleansjazz nu för tin. Så himla bra att jag dör lite.


För övrigt har vi haft ungefär 40 grader två dagar i rad nu. Det dör jag också lite av.

RSS 2.0